06-233 82 457 info@job-transfer.nl
Wie zijn wij

Muriel Gemser

Outplacement Expert en Job Coach

Muriel is een spontane, warme en energieke vrouw. Mensen interesseren, ontroeren en bewegen haar. Zij is gedreven en voert haar werk uit met passie en verantwoordelijkheidsgevoel. Het is haar kracht om mensen weer in beweging te krijgen en liefdevol te confronteren, zodat zij in staat zijn om de eigen regie van hun leven weer op te pakken. Ze bouwt een vertrouwensband op met haar kandidaten en krijgt snel inzicht in hun situatie. Zij leert de kandidaten kritisch naar zichzelf te kijken: Wat belemmert je, hoe hef je dit op, het doorbreken van vaste patronen, vooruit kijken en doelen stellen, wie en wat heb je nodig om je doelen te bereiken, wat is je authentieke zelfbeeld en wat heb je een werkgever te bieden?

Muriel vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen op haar vakgebied. Door open, frequent en eerlijk te communiceren, ondersteund met een gedegen voortgangsrapportage, vindt zij een prima balans tussen de belangen van de opdrachtgever en die van de kandidaten.

Muriel is een gecertificeerd loopbaanadviseur en aangesloten bij NOLOC. Wat haar aanpak bijzonder maakt: haar betrokkenheid, betrouwbaarheid, integriteit, openheid en persoonlijke aandacht.

Specialisaties van Muriel

Z

Groepsoutplacement

Z

Individueel outplacement

Z

Sollicitatietrainingen

Z

Sollicitatie workshops

Z

Loopbaanadvies

Wat klanten zeggen

Ik heb mijn nieuwe baan als Team Manager mede aan Muriel te danken. Zonder haar was ik nooit zover gekomen.

Miranda, 43 jaar

Verpleegkundige

Muriel heeft heel veel geduld en begrip gehad. Ik heb heel veel van haar geleerd. Bedankt daarvoor!

Steve, 55 jaar

Data-analist MRI

Ik heb enorm veel baat gehad bij de gesprekken en adviezen van Muriel. Ik ben weer “op weg”.

Corine, 50 jaar

Projectmedewerkster