06-233 82 457 info@job-transfer.nl
Werknemers

Coaching met een ‘personal touch’

Wat moet u doen als u bent ontslagen, of er een reorganisatie aankomt en uw baan op het spel staat? Wat kunt u het beste doen bij een arbeidsconflict? Het zijn stuk voor stuk situaties die ineens uw zekerheid van inkomen en gevoel van veiligheid van tafel vegen.

job-transfer helpt al meer dan 20 jaar op een heel persoonlijke manier mensen uit dit soort situaties. Afhankelijk van uw situatie, werken we samen met u aan het afwikkelen van uw oude situatie en werken we aan het opbouwen van uw zelfvertrouwen en zelfkennis. We stellen gezamenlijk een plan op waarmee u anno nu de baan kunt vinden die u wenst.

Bel ons direct op telefoonnummer 06-23382457 en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe wij u helpen

Outplacement

Professionele begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe functie, opnieuw in loondienst of het starten van een eigen bedrijf. Hierbij combineren we grote persoonlijke aandacht met een doelgerichte marktbenadering. Meer weten? Neem dan contact op.

Reïntegratie 2e spoor

Als u langdurig niet in staat bent om uw eigen werk wegens ziekte uit te voeren en terugkeer bij uw eigen werkgever is niet meer mogelijk, dan is persoonlijke begeleiding naar passend werk bij een andere werkgever de volgende optie. Meer weten? Neem dan contact op.

i

Loopbaanadvies

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw loopbaan, maar weet u niet goed hoe u dit aan moet pakken? Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen wij met u een persoonlijk ontwikkelingsplan op, volledig afgestemd op uw loopbaandoelen. Meer weten? Neem dan contact op.

w

Sollicitatietraining

Wilt u sterker worden in uw persoonlijke presentatie en uzelf goed neerzetten? In deze training ontwikkelt u de beste versie van uzelf. We stellen samen met u een plan op, waarmee u meer afspraken maakt, meer gesprekken voert en sneller die leuke baan vindt. Meer weten? Neem dan contact op.

Wacht niet langer, neem contact op

U bent op zoek naar iemand die u kan helpen met uw situatie. Het is daarom heel belangrijk dat – als u gebruik gaat maken van een jobcoach- het met deze persoon klikt, dat u zich op uw gemak voelt en vertrouwen krijgt in deze persoon.

Wij vinden daarom dat het kennismakingsgesprek gratis en geheel vrijblijvend moet zijn. Pas na het kennismakingsgesprek beslist u of u gezamenlijk met ons verder gaat.

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Naam*
Voorkeur contact per*

Wat anderen er van vonden

Ik ben aangenomen! Ik bedank Muriel enorm voor haar geduld en ondersteuning, zeker voor het eerste gesprek heeft het echt ontzettend geholpen.

Jannet, 48 jaar

Teammanager

Nogmaals dank aan Muriel, dat ze de tijd voor mij genomen heeft. Ik heb het heel erg gewaardeerd en zit nu een stuk prettiger in mijn vel. Je stimulerende en positieve instelling om de opleiding te volgen met een stageplek bij P&O in het onderwijs, hebben mij verder gebracht.

Mariska G. , 49 jaar

Teammanager

Ik heb mijn draai in mijn werk weer helemaal gevonden, dankzij de begeleiding van Muriel. Het heeft me enorm goed gedaan.

Marc, 42 jaar

Kwaliteitsmedewerker