Werkgevers

Slide background

Coaching met een ‘personal touch’

Als werkgever krijgt u soms te maken met minder prettige situaties, waarbij u afscheid moet nemen van uw werknemers. Bijvoorbeeld bij een reorganisatie, fusie, arbeidsconflict of als u geen mogelijkheden meer ziet om een zieke werknemer te re-integreren in uw onderneming.

job-transfer biedt u én uw werknemer professionele ondersteuning op maat, omdat ieder individu en ieder traject naar het vinden van een nieuwe arbeidsomgeving verschillend is. We doen dit met een persoonlijke aanpak en op een manier die anno nu beter, sneller en slimmer werkt dan de aanpak van ‘de grote dienstverleners’ en voor een fractie van de kosten deze traditionele bureau’s.

Bel ons direct op telefoonnummer 06-23382457 en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat andere werkgevers hebben ervaren

Muriel heeft zich laten zien als een zeer gedreven en ervaren professional die snel thuis is in de zaken die er spelen en op goede en vertrouwde voet omgaat met de medewerkers. Ze is een fijne jobcoach die ik van harte kan aanbevelen.

Ellen BraunInterim HR Adviseur DSM AgroDSM Agro

Muriel is een zeer kundig en betrokken outplacementspecialist. Zij is goed in staat projecten te coördineren, sollicitatietrainingen te geven en de kandidaten naar nieuw werk te begeleiden. Daarbij is zij een uiterst betrokken consultant, die gaat voor een 100% score. Daarbij verliest zij het menselijk aspect echter niet uit het oog. Daarnaast is Muriel een harde werker, die goed met de opdrachtgever communiceert en gevoel heeft voor verhoudingen.

Irene LemDirecteur SWA PersoneelsdienstenSWA Personeelsdiensten

Muriel is een betrouwbare partner. Ze heeft verstand van zaken, zet zich volledig in en kan goed schakelen met verschillende mensen van verschillend niveau en in verschillende omstandigheden. Binnen de lopende trajecten heeft Muriel reëel en transparant oog voor de balans tussen cliënt- en organisatiebelang en levert zij verrassende resultaten.

Mardie WoltmanTeam Manager Team Ontwikkeling & Advies I Re-integratie & Casuïstiek, Juridisch- en Loopbaanadvies VU Medisch Centrum

Muriel Gemser heeft uitstekend werk geleverd in de groepsoutplacement bij ons bedrijf. Met name haar persoonlijke aandacht, doorzettingsvermogen en inzet heeft veel van onze (moeilijk bemiddelbare) medewerkers kansen gegeven in de arbeidsmarkt. Deze medewerkers weet Muriel door middel van een juiste aanpak in beweging te krijgen. Muriel komt haar afspraken na en haar communicatie is zij zorgvuldig. Regelmatig vindt terugkoppeling plaats over de voortgang en ondersteunt door bondige rapportage.

Casper VedralManager P&OAXA Stenman

Muriel is doelgericht, gedreven en zoekt voortdurend naar mogelijkheden en kansen voor de medewerkers waar ze verantwoordelijk voor is in outplacement trajecten. Door haar doortastend optreden heeft dit meer dan eens tot verrassende new-job opportunities geleid voor de medewerkers die ze in traject heeft gehad.

Hans GlasOndernemerHRM@Work

Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening die Muriel onze organisatie persoonlijk geeft.

Bernadette SelhorstHoofd Flexbureau en Re-integratieadviseurGGZ inGeest

Wij zijn altijd enorm tevreden over je professionele inzet bij GVB.

Esther LuitingP&O adviseurGVB

Hoe wij u helpen

Outplacement

job-transfer coördineert uw outplacement trajecten en zorgt voor optimale communicatie tussen alle betrokkenen. Met een reële blik op de balans tussen cliënt- en organisatiebelang, leveren wij verrassende resultaten in de professionele begeleiding van uw medewerkers bij het zoeken naar een nieuwe functie, opnieuw in loondienst of het starten van een eigen bedrijf. Hierbij combineren we grote persoonlijke aandacht voor uw medewerker met een doelgerichte marktbenadering. Meer weten?

Reïntegratie 2e spoor

Als u geen mogelijkheden meer heeft om uw zieke werknemer te re-integreren binnen uw onderneming, dan moet u zich als werkgever,evenals uw werknemer, inspannen om voor uw werknemer passend werk te vinden bij een andere werkgever. Wij nemen u dit uit handen en begeleiden uw werknemer in het proces van uw bedrijf verlaten en het vinden van een nieuwe werkkring. Uitgaande van wat wel mogelijk is voor de medewerker, goede communicatie en een gedegen voortgangsrapportage, kunt u een loonsanctie van UWV voorkomen. Meer weten?

Loopbaanadvies

Is uw medewerker vastgelopen in zijn functie of is deze u toe aan een nieuwe stap in zijn loopbaan, maar weet de werknemer niet goed hoe hij dit aan moet pakken? Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen wij met de medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan op, volledig afgestemd op zijn loopbaandoelen. Meer weten?

Sollicitatietraining

Wat is de manier om in onze huidige arbeidsmarkt ander werk te vinden? Hoe helpen wij uw medewerkers sterker te worden in hun persoonlijke presentatie en zichzelf goed neerzetten? In deze training ontwikkelt de medewerker de beste versie van zichzelf. We stellen samen met de medewerkers een plan op, waarmee men meer afspraken maakt, meer gesprekken voert en sneller die leuke baan vindt. Deze sollicitatietraining is onderdeel van het outplacementtraject. Meer weten?

Wacht niet langer, neem contact op

U bent op zoek naar een expert die u kan helpen om medewerkers afstand te laten nemen van uw bedrijf en op een respectvolle en waardige manier te richten op een nieuwe baan. Het is daarom heel belangrijk dat – als u gebruik gaat maken van zo’n expert- het met deze persoon klikt, dat u vertrouwen heeft dat uw belangen zo goed mogelijk behartigd worden en dat de communicatie goed verloopt. Wij vinden daarom dat er eerst een gratis en geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek moet plaatsvinden. Pas na het oriëntatiegesprek beslist u of u gezamenlijk met ons verder gaat.

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Direct Contact

Muriel Gemser

Muriel Gemser

Muriel Gemser is outplacement specialist met meer dan 20 jaar ervaring en wordt aanbevolen door vrijwel alle werkgevers en werknemers waar zij voor heeft gewerkt.

Wilt u binnen 24 uur gebeld worden?

Bij job-transfer kunt u rekenen op een vertrouwensrelatie, met een reële en transparante balans tussen werknemers- en werkgeversbelang, waardoor er voor iedereen aangenaam verrassende resultaten geboekt worden.