06-233 82 457 info@job-transfer.nl
Referenties

Referenties van werknemers- en werkgevers

Bij job-transfer kunt u rekenen op een vertrouwensrelatie, met een reële en transparante balans tussen werknemers- en werkgeversbelang, waardoor er voor iedereen aangenaam verrassende resultaten geboekt worden.

Wij zijn trots op de referenties van onze klanten.

 

Referenties van werknemers

Ik ben aangenomen! Ik bedank Muriel enorm voor haar geduld en ondersteuning, zeker voor het eerste gesprek heeft het echt ontzettend geholpen.

Jannet, 48 jaar

Teammanager

Ik heb mijn nieuwe baan als Team Manager mede aan Muriel te danken. Zonder haar was ik nooit zover gekomen.

Miranda, 43 jaar

Verpleegkundige

Muriel heeft me zeer bruikbare tips gegeven over items die tijdens de sollicitatie voorbij kwamen. Dit keer was ik goed voorbereid. Volgende week begin ik in mijn nieuwe baan!

Frits, 52 jaar

Teamleider Techniek

Ik wil Muriel heel erg bedanken voor haar hulp en inzet. Ik heb haar coaching als heel prettig ervaren! Er is echt een pak spanning van mij afgevallen en ik ben mijn proefperiode goed doorgekomen!.

Joyce, 47 jaar

Verpleegkundige

Door  coaching van Muriel en de trainingen die ik op haar advies  gevolgd heb, kan ik veel beter met bepaalde situaties omgaan. Ik ben blij met mijn nieuwe werkplek op verzekeringszaken.

Ton, 62 jaar

Planner

Ik ben dankbaar voor Muriel’s inzet, positieve benadering, steun en begeleiding toen ik deze het hardst nodig had!

George, 48 jaar

Buschauffeur

Ik heb mijn draai in mijn werk weer helemaal gevonden, dankzij de begeleiding van Muriel. Het heeft me enorm goed gedaan.

Marc, 42 jaar

Kwaliteitsmedewerker

Muriel heeft heel veel geduld en begrip gehad. Ik heb heel veel van haar geleerd. Bedankt daarvoor!

Steve, 55 jaar

Data-analist MRI

Muriel doet heel goed werk. Ze is zorgzaam, steunend en stimulerend. Exact wat ik nodig had na de vreselijke tijd van boventallig zijn.

Hester, 48 jaar

Casemanager en behandelmedewerker psychiatrie

Ik dank Muriel voor haar inspanningen die hebben geleid tot het ‘kunnen zijn wie ik ben’.

René, 57 jaar

Kwaliteitsmedewerker

Tijdens een reorganisatie ben ik vanwege outplacement in contact gekomen met Job-Transfer. Muriel  was mijn coach en heeft mij fantastisch geholpen! Ik wilde graag een overstap maken van administratief medewerkster naar een functie in de zorg. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik contact kwam met een grote zorg organisatie. Inmiddels heb ik één werk- leertraject succesvol afgerond en ben nu bezig met een vervolg werk- leertraject in de zorg. Muriel je bent een kanjer en hoop dat je op deze manier nog vele anderen mag helpen.

Mariska, 41 jaar

Administratief medewerker

Nogmaals dank aan Muriel, dat ze de tijd voor mij genomen heeft. Ik heb het heel erg gewaardeerd en zit nu een stuk prettiger in mijn vel. Je stimulerende en positieve instelling om de opleiding te volgen met een stageplek bij P&O in het onderwijs, hebben mij verder gebracht.

Mariska G. , 49 jaar

Teammanager

Ik heb enorm veel baat gehad bij de gesprekken en adviezen van Muriel. Ik ben weer “op weg”.

Corine, 50 jaar

Projectmedewerkster

Ik denk vaak aan alles wat Muriel voor mij heeft gedaan. Het geduld, het begrip, maar vooral het vertrouwen. Ze heeft heel wat voor mij betekend in moeilijke tijden.

Carlos, 62 jaar

Teammanager

Ik ben nu op de werkplek waar ik eigenlijk altijd heb willen zijn: in de zorg! Ik dank Muriel voor de fijne begeleiding, dit zal ik nooit vergeten.

Elly, 54 jaar

Administratief medewerker

Ik ben dankbaar voor Muriel’s inzet, positieve benadering, steun en begeleiding toen ik deze het hardst nodig had!

Mariska, 41 jaar

Administratief medewerker

De inspanningen en ondersteuning van Muriel hebben voor mij geleid tot een vaste aanstelling als groepsleider!

Pablo, 54 jaar

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Referenties van werkgevers

Muriel is een zeer kundig en betrokken outplacementspecialist. Zij is goed in staat projecten te coördineren, sollicitatietrainingen te geven en de kandidaten naar nieuw werk te begeleiden. Daarbij is zij een uiterst betrokken consultant, die gaat voor een 100% score. Daarbij verliest zij het menselijk aspect echter niet uit het oog. Daarnaast is Muriel een harde werker, die goed met de opdrachtgever communiceert en gevoel heeft voor verhoudingen.

Irene Lem

Directeur SWA Personeelsdiensten, SWA Personeelsdiensten

Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening die Muriel onze organisatie persoonlijk geeft.

Bernadette Selhorst

Hoofd Flexbureau en Re-integratieadviseur, GGZ inGeest

Wij zijn altijd enorm tevreden over de professionele inzet bij GVB.

Esther Luiting

P&O adviseur, GVB

Muriel heeft zich laten zien als een zeer gedreven en ervaren professional die snel thuis is de zaken die er spelen en op goede en vertrouwde voet omgaat met de medewerkers. Ze is een fijne jobcoach die ik van harte kan aanbevelen.

Ellen Braun

HRM, DSM Agro

Muriel Gemser heeft uitstekend werk geleverd in de groepsoutplacement bij ons bedrijf. Met name haar persoonlijke aandacht en inzet heeft veel van onze (moeilijk bemiddelbare) medewerkers kansen gegeven in de arbeidsmarkt.

Casper Vedral

Manager P&O, AXA Stenman

Muriel is een betrouwbare partner. Ze heeft verstand van zaken, zet zich volledig in en kan goed schakelen met verschillende mensen van verschillend niveau en in verschillende omstandigheden. Binnen de lopende trajecten heeft Muriel reëel en transparant oog voor de balans tussen cliënt- en organisatiebelang en levert zij verrassende resultaten.

Mardie Wolters

Team Manager, VU Medisch Centrum

Muriel is doelgericht, gedreven en zoekt voortdurend naar mogelijkheden en kansen voor de medewerkers waar ze verantwoordelijk voor is in outplacement trajecten. Door haar doortastend optreden heeft dit meer dan eens tot verrassende new-job opportunities geleid voor de medewerkers die ze in traject heeft gehad.

Hans Glas

Ondernemer, HRM@Work