Slide background
Slide background

JOB-TRANSFER BIEDT U SERVICES

BETERSLIMMERSNELLER
DAN DE REST
VOOR EEN FRACTIE VAN DE KOSTEN VAN TRADITIONELE BUREAU'S
Slide background

BEGELEIDING MET DE "PERSONAL TOUCH"

VAN MENS TOT MENSVAN WERK NAAR WERK

Persoonlijk

Het menselijk aspect is een van de belangrijkste aspecten in een re-integratie en outplacementtraject. Met oog voor het belang van zowel werkgever als werknemer, wordt de werknemer op persoonlijke menselijke wijze bijgestaan in en na het traject naar nieuw werk.

Expert

Muriel Gemser van job-transfer heeft ruim 20 jaar ervaring in outplacement, re-integratie 2e spoor en loopbaancoaching. Zij heeft al honderden mensen succesvol geholpen met het vinden van een baan. De vele aanbevelingen spreken voor zich.

Betrouwbaar

Bij job-transfer kunt u rekenen op een vertrouwensrelatie, met een reële en transparante balans tussen werknemers- en werkgeversbelang, waardoor er aangenaam verrassende resultaten geboekt worden.

Referenties

Over job-transfer

Job-Transfer biedt u outplacement- en re-integratiediensten die beter, slimmer en sneller zijn de rest.

Wij leveren een grotere waarde in diensten, voor een fractie van de kosten van het verouderde, traditionele aanbod. We hebben al honderden mensen geholpen om –zelfs in deze tijden- een passende nieuwe baan te vinden en de kosten voor hun voormalig werkgevers te verlagen. Bij job-transfer krijgen medewerkers alles wat ze nodig hebben om hun carrière voort te zetten.

Wat klanten zeggen

Referenties van werkgevers

Door brede ervaring en rijke kennisbasis weet Muriel wat mensen en organisaties nodig hebben om van A naar B te komen. Zij is vriendelijk en communicatief een sterk mens. Zij komt snel tot de kern van de situatie en zal zij, indien nodig, gericht actie ondernemen of ondersteuning bieden. Muriel is een prettige professional die altijd met je meedenkt. Maakt scherpe analyses, is doelgericht én is verbindend.

Jan KammingaTeamleiderWaternet

Muriel heeft zich laten zien als een zeer gedreven en ervaren professional die snel thuis is de zaken die er spelen en op goede en vertrouwde voet omgaat met de medewerkers. Ze is een fijne jobcoach die ik van harte kan aanbevelen.

Ellen BraunHRMDSM Agro

Muriel is een zeer kundig en betrokken outplacementspecialist. Zij is goed in staat projecten te coördineren, sollicitatietrainingen te geven en de kandidaten naar nieuw werk te begeleiden. Daarbij is zij een uiterst betrokken consultant, die gaat voor een 100% score. Daarbij verliest zij het menselijk aspect echter niet uit het oog. Daarnaast is Muriel een harde werker, die goed met de opdrachtgever communiceert en gevoel heeft voor verhoudingen.

Irene LemDirecteurSWA Personeelsdiensten

Muriel is een betrouwbare partner. Ze heeft verstand van zaken, zet zich volledig in en kan goed schakelen met verschillende mensen van verschillend niveau en in verschillende omstandigheden. Binnen de lopende trajecten heeft Muriel reëel en transparant oog voor de balans tussen cliënt- en organisatiebelang en levert zij verrassende resultaten.

Mardie WoltersTeam ManagerVU Medisch Centrum

Muriel Gemser heeft uitstekend werk geleverd in de groepsoutplacement bij ons bedrijf. Met name haar persoonlijke aandacht en inzet heeft veel van onze (moeilijk bemiddelbare) medewerkers kansen gegeven in de arbeidsmarkt.

Casper VedralManager P&OAXA Stenman

Muriel is doelgericht, gedreven en zoekt voortdurend naar mogelijkheden en kansen voor de medewerkers waar ze verantwoordelijk voor is in outplacement trajecten. Door haar doortastend optreden heeft dit meer dan eens tot verrassende new-job opportunities geleid voor de medewerkers die ze in traject heeft gehad.

Hans GlasOndernemerHRM@Work

Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening die Muriel onze organisatie persoonlijk geeft.

Bernadette SelhorstHoofd Flexbureau en Re-integratieadviseurGGZ inGeest

Wij zijn altijd enorm tevreden over de professionele inzet bij GVB.

Esther LuitingP&O adviseurGVB

Referenties van werknemers

Ik heb enorm veel baat gehad bij de gesprekken en adviezen van Muriel. Ik ben weer “op weg”.

Corine K. 50 jaarTeamleider

Ik ben Muriel zeer dankbaar voor de geboden steun, de goede tips en haar fijne coaching die voor mij hebben geleid tot een nieuwe baan!

Carla, 57 jaarPsychotherapeute

Terugkijkend op de laatste jaren bij mijn laatste werkgever kan ik maar weinig lichtpuntjes ontdekken. Ik vind het dan ook fijn om te kunnen zeggen dat Muriel één van de lichtpuntjes voor mij is geweest. Ik ben haar heel dankbaar voor haar inzet, positieve benadering en vooral de steun en begeleiding die ze mij heeft gegeven toen ik deze het hardst nodig had. Ik heb inmiddels de opleiding SPW Professioneel werkmeester afgerond en… een vaste aanstelling gekregen bij mijn nieuwe werkgever.

George, 48 jaarBuschauffeur